Aqua Nor 2021 | Oppdrett er fremtiden | A17. Brødrene Dahl
1908
page-template-default,page,page-id-1908,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ARTIKKELANNONSE

Norges ledende på rørsystemer

Med nesten 30 000 lagerførte artikler og 55 servicesentre rundt omkring i hele landet, er Brødrene Dahl det trygge valget for alle dine behov innen håndtering av vann.

– Sør for Saltfjellet kan vi levere varer over natten, og i østlandsområdet leverer vi varer bestilt på nettet om kvelden neste morgen. Med Brødrene Dahl på laget kan kundene være trygge på rask og presis levering, sier havbruks-direktør Anders Kallerud i Brødrene Dahl AS.

 

– Vi leverer til en lang rekke bransjer, og bygger spesialkompetanse der det er hensiktsmessig basert på kundenes ønsker. Vårt kompetanseteam for havbruk kjenner bransjens behov ut og inn, og kan være en viktig samarbeidspartner for aktørene i næringen, sier han.

 

Den røde tråden i Brødrene Dahls sortiment for Havbruk er produkter for transport av væske, men vi ønsker å være en komplett utstyrsleverandør for industrien. Rør, rørdeler, ventiler, aktuatorer og pumper utgjør hoveddelen av bedriftens leveranser til havbruks- og oppdrettsnæringen, men selskapet leverer også arbeidsklær, verneutstyr og verktøy for å gjøre jobben.

 

– Flytting av vann er en relevant problemstilling for alle som driver innen fiskeoppdrett og havbruk, som er et segment vi har vokst kraftig innenfor de siste årene. Blant annet er vi hovedleverandør av piping til InnovaNor, SalMars nye lakseslakteri på Senja, sier Kallerud.

 

– Det er også vi som leverte ventilsystemene til Havfarmen som Norlaks har produsert i Kina, sier han.. – Og vi leverer rør til vanninntak og -utslipp til Salmon Evolution – med hhv. 1,6 og 2,4 meter i diameter. Bl.a. ble 620 m slept med slepebåt fra fabrikken i Stathelle til byggeplassen ved Molde før jul, et fantastisk skue. Akkurat dette var plastrør, men vi leverer selvsagt i alle aktuelle materialer – polyetylen, PVC, stål, osv. Vi leverer kort sagt alt innenfor vann og væsketransport til industrien, avslutter han.